HVORDAN KØBER JEG EA Sports FC COINS

Når man du skal EA Sports FC Coins for første gang, kan de være lidt besværligt, fordi du lige skal finde ud af hvordan det fungere. På vores side forklare vi dig alt om at købe EA Sports FC Coins, så du kan få fat i dem uden nogle problem! Når du køber EA Sports FC Coins er der et par forskellige metoder, som vi vil forklare for dig nu.

UNDGÅ SCAMS/HVAD DU IKKE SKAL GØRE

Du skal ikke købe coins fra andre spillere, da du næsten vil have garanti for at blive scammet, vores leverandører har den bedste mulighed for at købe EA Sports FC Coins. Det er nemlig ret svært at sælge og leverer EA Sports FC Coins hvis man kun er 1 person om det.
Der findes ikke generatorer eller hacks til at få fat i EA Sports FC Coins. Hvis du forsøge at få coins vha. en af de to metoder, vil du stensikkert blive scammet, og du risikerer at blive spammet på din mail. Så aldrig arbejd sammen med andre end betroede coin leverandører.

DE ENESTE METODER MAN KAN FÅ EA Sports FC COINS PÅ:

Muldvarp konto (Mule account): Når du køber EA Sports FC Coins, om det så er ved os eller nogle andre, kan du vælge at bruge en muldvarp konto. Det er meget simpelt bare en frisk konto med massere af coins på. Du kan så vælge at lave dit hold på denne konto, eller senere bytte dine spillere over på din oprindelige konto til dit rigtige hold.

Komfort køb (comfort trade)
: Med denne metode vil du give dine log ind informationer til en coin leverandør. Dette er den hurtigste, men for mange også den best ubehagelig måde at få coins på. Derfor er der mange der vælger at betale lidt ekstra for at bruge en muldvarp konto eller en spiller auktion.

Spiller auktioner (Player auctions)
: Med denne metoder vil sætte spillere til salg, og coin leverandøren vil så købe spillere fra dig. Dette er en sikker og hurtig måde at gøre det på, men vil som regel koste lidt mere for dig. Du skal være sikker på at dine spillere er til salg før du bestiller dine coins.

Hvis du kunne tænke dig at købe EA Sports FC Points nu, kan du sammenligne vores leverandører på vores hjemmeside! Du skal bare gå ind på din konsols side og sammenligne!

Vi sammenligner
u7buy aoeah mulefactory mmogaigvaultfifautstorefifacoin.com difmark

Køb EA Sports FC 18 Coins nu!

Platform
Type
Payment Method
Currency